ERVARINGEN VAN ANDEREN

Naast het boek Verjong je huid is de Facelift à la Carte kaart speciaal voor thuisgebruik ontwikkeld door Marjo Horn
Marjo Horn Lifestyle & Anti Aging

klik hier voor meer informatie

ERVARINGEN VAN ANDEREN OVER HET BOEK VERJONG JE HUID IN 21 DAGEN
Email van Annette uit Arnhem
Hoi Marjo. Ik heb het programma helemaal gedaan. En ik voel me zo goed. Niet alleen is mijn huid mooier geworden, maar het lijkt wel of het vet op mijn lichaam op de plaatsen waar ik het niet wilde hebben ook verdwenen is. Kan dat? Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb.
Ik zat er eerst wel tegen aan te hikken, maar het was achteraf totaal niet moeilijk. Dank je wel voor dit mooie boek.
Annette

Antwoord van Marjo Horn
Fijn om te horen dat het boek je bevalt. Ja, soms moet je je ergens toe zetten, maar als je dan gedaan hebt, krijg je er achteraf vaak enorm veel voldoening van. Dat het vet op bepaalde plaatsen op je lichaam verdwijnt met dit voedingsprogramma, dat komt omdat je zo puur eet, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Het is een vorm van detoxen. Dus niet alleen onze huid heeft er baat bij, maar het hele lichaam. Veel succes, Annette, in de toekomst. Blijf de oefeningen en massages gewoon doen!

José uit Maastricht
Bedankt Marjo, voor dit mooie boek. Ik kreeg het van een vriendin voor mjn verjaardag. Ik had er nooit van gehoord, maar zag dat het al de vijfde druk was. Ik ben meteen met de oefeningen aan de slag gegaan en heb ook de maskers gedaan. De massages doe ik iedere ochtend als ik mjn dagcrème op breng. Je ziet echt al verschil. Ik kan dit wel volhouden. Eindelijk iets gevonden wat helpt.
Nogmaals dank.
Groeten, José


Annemarie uit Enschede
Al jaren heb ik dit boek in huis. Vroeger heb ik het hele programma van Verjong je huid in 21 dagen al eens een paar keer gedaan. En ik moet zeggen dat het resultaat prachtig was. Toen heb ik het weer een beetje laten versloffen. Maar nu na jaren heb ik het weer eens bijgepakt en heb samen met de hele familie het voedingsprogramma gevolgd voor 21 dagen. Je gelooft het niet, maar mijn man is helemaal om. Hij voelt zich veel beter en ik ook. De kinderen vonden het helemaal niet erg om geen vlees te eten. Dus we zijn er allemaal beter van geworden. Pas heb ik het opnieuw gekocht voor mijn zus en zag dat het inmiddels alweer de vijfde druk was.
Ze is ook meteen met de oefeningen en massages aan de slag gegaan. Veel dank, Marjo.
Annemarie
Verjong je huid in 21 dagen van Marjo Horn bestellen Verjong je huid in 21 dagen bestellenERVARINGEN VAN ANDEREN OVER HET BOEK WELKE VITAMINES DOEN HET VOOR MIJ?
Jantine uit Tilburg

Wat een handig boekje is dit vitamineboekje. Iemand bij mij op de sportschool had witte vingers. Ik heb het meteen opgezocht in Welke vitamines doen het voor mij? En ja hoor, het stond er. Ik heb die vrouw meteen aangeraden dit boekje te kopen.
Hartelijk dank.

Suzanne uit Amsterdam
Hallo Marjo. Toen ik bij jou was in de praktijk heb ik je Vitamineboekje gekocht. Eerst dacht ik, kan ik er wel iets mee? Maar toen ik zag wat er allemaal in stond, ben ik meteen gaan zoeken voor mijn broer en later voor mijn moeder, die rusteloze benen heeft. Ik merk dat ik het iedere keer pak om weer wat na te kijken. Hartstikke handig. Veel dank.

Pieter uit Hoorn
Via bol.com kwam ik dit boekje tegen. Dat leek me echt iets voor mij, want mijn interesse gaat uit naar alles wat mijn lichaam beter maakt. Ik heb namelijk nogal last van spierpijnen. Natuurlijk wist ik wel dat ik magnesium moet nemen. Maar dat ik dat ook voldoende uit voeding kan halen, dat wist ik niet. Heel handig dat alle voedingsmiddelen erin staan. Ik wou je even zeg dat ik heel veel aan je boekje heb.
Mijn vrouw wil ook het boek Verjong je huid bij je bestellen. Kan dat via jouw winkel?

Antwoord van Marjo
Hallo Pieter, Fijn dat je het boekje handig vindt. Gelukkig kunnen inderdaad veel uit voeding halen. Niet alles, maar dat zul je wel gelezen hebben, inmiddels. Ja, hoor, via de online winkel www.topkuur.nl kun je het boek Verjong je huid in 21 dagen bestellen.
Heel veel succes toegewenst.
Hartelijke groet, Marjo

Welke vitamines doen het voor mij? van Marjo Horn


Welke vitamines doen het voor mij
Welke vitamines doen het voor mij?

Een gebrek aan vitamines kan tot de meest vervelende klachten leiden, zoals doodmoe zijn, maar niet weten waarvan. Of aldoor problemen met slapen. Soms last van spanning of van piekeren. Een geheugen dat je af en toe gewoonweg in de steek laat. Het zóu kunnen duiden op een vitaminetekort. En ook lichamelijke klachten zoals pijn, kramp, last van je maag of haaruitval spelen vaak een rol. Maar is er iets aan te doen? Zonder medicijnen? Het staat allemaal in deze kleine vitamine-bijbel. In ‘Welke vitamines doen het voor mij?’ is veel informatie te vinden over vitamines uit voeding, maar ook over mineralen, spoorelementen en aminozuren, die een grote bijdrage kunnen leveren aan de opbouw en het herstel van het lichaam.
Welke vitamines doen het voor mij?

Gratis Ontzuringsboekje

Gratis ontzuringsboekje

Als aanvulling op 'Welke vitamines doen het voor mij?' geef ik het ebookje Wat doet ontzuren eigenlijk voor mij, gratis weg.
Ontzuringsboekje aanvragen


Facelift à la Carte

Vaak vragen mensen me hoe ik mijn hals zo glad heb kunnen houden en hoe het me lukte om de originele vorm van mijn gezicht zelfs na 50 jaar te kunnen vasthouden. Het antwoord op die vragen is, dat ik altijd het door mijzelf ontwikkelde Facelift programma deed. Dit programma is gepubliceerd op de Facelift à la Carte kaart. En omdat klanten In mijn huidpraktijk in Amsterdam regelmatig vroegen hoe ik een en ander aanpakte, heb ik besloten om de oefeningen en massages op een Quick Reference kaart te zetten. Een compleet doe-het-zelf programma staat op een luxe gelamineerde dubbelzijdige kaart. Het gehele programma is geschikt voor vrouwen en mannen van 20 tot 99, die een mooie, stralende huid willen behouden.
Facial flex bestellen

Life Coach Marjo Horn at 18 and 68.

Ik heb de Facelift à la Carte kaart ontwikkeld voor je dagelijkse routine van huidverzorgingFacial flex bestellen


Verjong je huid in 21 dagen

Beauty, huidverbetering en verjonging van de huid. Iedereen kan er jonger uitzien. Wie zou dat niet willen? Liefst op een natuurlijke manier zonder kunstgrepen. Het 21-daags Verjongingsprogramma is eenvoudig en wat nog belangrijker is, een veilige methode die leidt naar een jonger uiterlijk. Wat sommigen als een voordeel ervaren is dat je ook kunt afvallen tijdens het 21-daagse programma. Maar, waar je bij andere diëten kunt gaan 'tekenen' of ingevallen wangen kunt krijgen, krijg je bij deze kuur juist een gladder gezicht. Door de oefeningen en de massages kun je op gemakkelijke manier een natuurlijke facelift zelf doen, waardoor je strak in je vel blijft..
Facial flex bestellen

Workshops voor bedrijven en particulieren

Marjo geeft workshops, presentaties en lezingen bij (cosmetische)bedrijven en fitness-scholen, maar ook bij personeelsevenementen, zoals ladiesdays. Daarbij wordt ze vaak gevraagd door particulieren voor een vrij-gezellenavond, vriendinnenclubs en meer. Ze komt op locatie om anderen te leren om met haar Facelift à la Carte methode op een leuke manier uiterlijk fit te blijven.
Contact: Allwellpublishing 020-6425103 of stuur een email

Passie en Power, leven met hart en ziel

In haar boek 'Passie en Power, leven met hart en ziel', schrijft Marjo dat je niet slechts één carrière hoeft te hebben. Met vele eigen voorbeelden geeft ze aan dat leeftijd er niets toe doet om een carrière switch te maken. En dat je op iedere leeftijd altijd weer met iets nieuws kunt beginnen om levenslang voldoening te houden. Nadat zij tot haar 54e jaar een reisbureau op Schiphol had, begon ze pas haar loopbaan als litteken- en rimpelspecialist. Na intensieve studies in Zwitserrland, Engeland en Amerika, vestigde Marjo zich als huidspecialist. Pas op haar 60e begon ze met het schrijven van boeken en enkele jaren later startte ze met professioneel filmen.
Facial flex bestellen

  • Onderstaande à la Carte kaarten zijn ontwikkeld door Marjo Horn. Facelift à la Carte voor het uiterlijk - Feng Shui à la Carte voor meer energie in de huiselijke omgeving - Balans à la Carte voor het innerlijke balans.
  • Links de voor- en achterkant van Facelift à la Carte en rechts de voor- en achterzijde van Balans à la Carte. Om zowel innerlijk als uiterlijk balans te vinden, ontwikkelde ik naast Facelift à la Carte, óók Balans à la Carte met alle Bach bloesemremedies voor emotionele balans. En voor meer harmonie in het huis maakte ik de Feng Shui à la Carte kaart.
    Facial flex bestellen
Facelift à la Carte

Facelift à la Carte én Balans à la Carte zijn te koop via Bol.com
Meer....

Als je meerdere kaarten wilt kopen, bijvoorbeeld om aan vriendinnen of vrienden te geven, zijn er in de Alacarte-shop leuke kortingen! Meer....

.

Balans à la Carte is voor emotionele balans. Voor kinderen, jong volwassenen, maar ook voor volwassen die niet lekker in hun vel zitten. Meer....

Anti Aging Coach Marjo Horn at 18 and 68.